Svenska English              32-linkedin.png  32-youtube-2.png 

Arbeta hos oss

RAMS Tech söker en driftsäkerhets-/systemsäkerhetsingenjör

RAMS Tech är ett konsultföretag som är verksamt inom områdena driftsäkerhet, systemsäkerhet, underhåll, riskhantering och kravhantering med kontor i Västerås. Vi arbetar främst med specialistuppdrag från större och medelstora företag som behöver ökad kompetens inom en kortare eller längre period.

RAMS Tech växer vidare och söker därför en driftsäkerhets-/ systemsäkerhetsingenjör som lockas av en kreativ miljö och har viljan att fortsätta driva företaget mot nya mål. Vi behöver nu förstärkning med en konsult främst gentemot våra kunder inom energi- och järnvägsområdet. RAMS Tech erbjuder dig ett kreativt arbete där du kommer ingå i ett team med kompetenta och engagerade medarbetare som är specialister på att erbjuda kvalificerade tjänster.

Företagets uppdrag kan vara av olika karaktär från kortare insatser som att utföra enstaka analyser till längre uppdrag med komplett ansvar för driftsäkerhet/systemsäkerhet inom ramen för större projekt. Användbar metodik kan t ex vara riskanalyser, felträdsanalyser, livscykelkostnadsanalyser, underhållsanalyser och kravhantering. Dokumentation som omfattar planering, utförande och slutrapportering ingår ofta i uppdragen. Som konsult kommer du att leda och genomföra uppdraget i nära samverkan med kunden och med resurserna inom det egna företaget.

Vi söker en person med ett tekniskt intresse och en akademisk utbildning på civilingenjörsnivå, gärna med några års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från energi, järnväg eller ovan nämnd metodik är naturligtvis meriterande, men du behöver inte kunna all metodik från början utan snarare ha rätt egenskaper för att lära dig nytt på lite längre sikt.

Du har en utpräglad analytisk och systematisk förmåga samtidigt som du är resultatorienterad. Eftersom uppdragen utförs i nära samarbete med våra kunder är det nödvändigt att du är en lagspelare och har förmågan att skapa bra relationer. Uppdragen bygger på att du kan jobba självständigt och att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du kan uttrycka sig såväl i skrift som verbalt på både engelska och svenska.

Ansökningsperioden går ut när vi har hittat rätt person och intervjuer kommer att ske löpande.

Låter det intressant och utvecklande?
Hör i sådant fall av dig till:
Christer Karlsson
Tel. 070-943 05 56
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.